Retouren

Retourneren

U kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. 

Om te retourneren stuurt u het pakket naar ons adres:

Pedestal ApS
Muslingevej 34
8250 Egå, Denemarken

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

We accepteren geen rembourszendingen of verzendingen naar een afhaalpunt. Retourpakketten die naar een pakketpunt of postkantoor worden verzonden, worden niet opgehaald. Deze pakketten worden binnen 14 dagen naar u teruggestuurd. Stuur het retourpakket vervolgens op de juiste manier naar ons adres. Omdat de retourtermijn van 14 dagen in dat geval is verlopen, moeten we hiervan op de hoogte worden gebracht voordat u het pakket opnieuw retourneert.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Vul het retourformulier in en doe dit samen met de leveringsbon of factuur en het artikel dat u wilt retourneren in de doos.

 1. Print ons retourformulier uit.
 1. Vul de algemene punten in: naam klant, bestelnummer, e-mailadres en besteldatum. 
 1. Vul de productinformatie in voor elk artikel dat u retourneert. Gebruik het opmerkingenveld om gedetailleerde informatie in te voeren. 
 1. Verpak het artikel in de oorspronkelijke verpakking. Het pakket mag tijdens het transport niet beschadigd raken. Zorg er daarom voor dat er geen losse artikelen in de doos zitten.
 1. Voeg de leveringsbon en het ingevulde retourformulier toe.
 1. Download een retourlabel en plak dit op de doos. Pedestal vergoedt de retourlabels niet. Let erop dat u het retourlabel over andere labels plakt die al op de doos zitten. 
 1. Stuur het artikel naar: 

  Pedestal ApS
  Muslingevej 34
  8250 Egå
  Denemarken 
 1. Breng het pakket naar een pakketpunt.
 1. We sturen u een e-mail wanneer we uw retourzending hebben ontvangen. Het bedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel(en) in ons magazijn aan u terugbetaald, via de betaalmethode die u bij uw bestelling hebt gebruikt.

Retourverpakking

De producten moeten in de oorspronkelijke verpakking worden geretourneerd. Ontbrekende oorspronkelijke verpakking geldt als een vermindering in waarde. 

Zorg er ook voor dat het artikel goed is ingepakt als u het retourneert.

Let op het volgende:

 • De meegeleverde verpakking moet net zo worden gebruikt als bij ontvangst, zodat het artikel vastzit.
 • Geen losse artikelen in de doos - hierdoor kan het product beschadigd raken. 

Het pakket/de goederen vallen onder uw risico totdat we deze hebben ontvangen. 

We raden u aan het verzendbewijs en track & trace-nummer te bewaren voor het geval het product tijdens verzending beschadigd is geraakt. 

Staat van het artikel bij retour 

U bent aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen veroorzaakt door omgang met het product die niet noodzakelijk is om de aard, kenmerken en het functioneren ervan te bepalen.

Als het product dusdanig beschadigd is dat het slechts gedeeltelijk opnieuw kan worden verkocht, krijgt u 50% van de aankoopwaarde terug. Als het product dusdanig beschadigd is dat het niet opnieuw kan worden verkocht, krijgt u de aankoopwaarde niet terug.

Terugbetaling 

Als u spijt hebt van uw hele aankoop vergoeden we de aankoopprijs inclusief verzendkosten.

Als u slechts een deel van uw bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet vergoed.

Als u aansprakelijk bent voor waardevermindering van het artikel, wordt deze waardevermindering van de aankoopprijs gehaald. Als het product slechts gedeeltelijk opnieuw kan worden verkocht, krijgt u 50% van de aankoopprijs terug. Als het product dusdanig beschadigd is dat het niet opnieuw kan worden verkocht, krijgt u de aankoopwaarde niet terug.

We betalen het bedrag terug zodra we het artikel van u ontvangen hebben. U ontvangt de terugbetaling via de betaalmethode die u hebt gebruikt bij uw bestelling.

We behouden ons het recht voor om pas terug te betalen als we het geretourneerde artikel hebben ontvangen, tenzij u aan ons hebt aangetoond dat u het artikel hebt verzonden.

Omruiling

We ruilen geen artikelen om. Daarom raden we u aan het artikel te retourneren en een ander artikel te bestellen.