Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid

Wij streven naar het maken van verantwoordelijke keuzes op alle gebieden in ons bedrijf. Van onze ontwerp- en ontwikkelingsprocessen tot hoe we goederen distribueren van de fabrikant tot de klant op de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier.

Verpakking

Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit en we gebruiken zoveel mogelijk verpakkingen van FSC-gecertificeerd karton en gerecycled plastic, in overeenstemming met plaatselijke richtlijnen voor afvalsortering om recycling te vereenvoudigen.

Reparatie en vervanging

Onze Pedestals hebben makkelijk vervangbare en verkrijgbare onderdelen, zodat een snelle reparatie mogelijk is door een bezoek aan uw plaatselijke doe-het-zelfzaak.

Duurzaamheid

Onze producten zijn gemaakt van premium materialen en hebben daarom een levensduur die langer is dan die van uw televisie. Het bevestigen van een nieuw scherm op uw Pedestal kost geen moeite. In het geval dat u de VESA-scherm bevestigingsset verkeerd heeft geplaatst, zijn vervangingen beschikbaar op onze website.

Recyclebaarheid

Als de levensduur is verstreken, kan uw Pedestal moeiteloos uit elkaar worden gehaald in recyclebare componenten.

Duurzaam ontwerp

Bij elk productontwerp van Pedestal speelt duurzaamheid een hoofdrol. We geven de voorkeur aan milieuvriendelijke keuzes om emissies te verminderen, afval te minimaliseren en bronnen te sparen.

Platte verpakking

Onze producten worden zeer nauwgezet plat verpakt door toepassing van ruimtebesparende technieken voor minder brandstofverbruik en een efficiënter transport

Gerelateerde artikelen

Materialen enonderhoud
Nu kopen en voor altijd houden. Hier vindt u onze instructies over hoe u uw nieuwe Pedestal product het best kunt onderhouden.
Over Pedestal
Pedestal is een Deens interieurmerk dat kleurrijke ontwerpen creëert om het interieur een boost te geven.
Pedestal handleidingen
Bekijk video's over het bevestigen van een scherm op een Pedestal tv-standaard en zie of uw tv VESA-compatibel is.